Badrumsrenovering Södermalm

Är det dags för badrumsrenovering på Södermalm?

Vi är ett företag som lägger fokus på helhetskoncept. Vi arbetar mycket med och har lång erfarenhet av badrumsrenovering på Södermalm. För oss är det viktigt att utgå ifrån kundens önskemål men vi erbjuder även vår expertis i området i form av rådgivning och inspiration. Hos Petra Bygg får ni alltid först en kostnadsfri offert med fast pris och tidsplanering för er badrumsrenovering.

Detta anser vi är viktigt då våra kunder uppskattar öppenhet och tydlighet redan från början. De kan även alltid känna sig trygga med vår garanti som gäller alla renoveringsarbeten som vi utför. Tack vare goda samarbeten med underleverantörer inom el och VVS kan vi erbjuda våra tjänster till bra priser och professionell service.

Badrumsrenovering på Södermalm efter just dina önskemål

Kvalitet och kundnöjdhet är två saker som är viktiga för oss. Därför ser vi till att hålla oss ständigt uppdaterade om nya material, tekniker och färger som finns ute på marknaden. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med våra arbeten och lämnar därför garanti på alla arbeten inklusive badrumsrenovering. Vi utför badrumsrenovering för privatpersoner på Södermalm.

Hos Petra Bygg får du alltid en kostnadsfri offert. Badrum är ett av de rum som folk värderar högst när de ska köpa nytt. Det är viktigt med ett trivsamt badrum. Vi utför badrumsrenovering helt efter er smak och tycke. Kontakta gärna oss om ni funderar på badrumsrenovering på Södermalm. Vi hjälper er redan från början med idéer och kostnadsförslag.

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga?

Tveka inte att höra av dig till oss på Petra Bygg. Vi går igenom dina idéer och tankar och kan hjälpa er under hela processen. Glöm inte att du även kan utnyttja ROT-avdrag genom oss. Vi hjälper dig om du har funderingar kring detta.

Kontakta oss för offertförfrågan om badrumsrenovering på Södermalm redan idag.

Offertförfrågan

Namn

E-post

Telefon

Meddelande