Badrumsrenovering Haninge

Proffsig badrumsrenovering i Haninge efter dina önskemål

Badrumsrenovering är vårt expertisområde på Petra Bygg. Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering och har kompetent personal som erbjuder professionell och högkvalitativ service i Haninge. Vi utgår alltid ifrån kundens önskemål & förutsättningar & erbjuder rådgivning och inspiration under hela renoveringen.

Badrummet är en viktig del av hemmet, en plats där man tar hand om sig själv och ett rum som kräver omsorg. Ett badrum ska vara trivsamt. Det ligger i detaljerna, kanske är det golvvärmen som ger en känsla av värme, kanske är det handfatet i marmor. Vi vet att detaljerna är viktiga och lägger därför ned tid och omsorg på de små sakerna också.

Är det dags för en badrumsrenovering?

Vi utför badrumsrenovering för privatpersoner i Stockholm. Hos Petra Bygg får du alltid en kostnadsfri offert. Badrum är ett av de rum som folk värderar högst när de ska köpa nytt. Det är viktigt med ett trivsamt badrum. Vi utför badrumsrenovering helt efter er smak och tycke. Kontakta gärna oss om ni funderar på badrumsrenovering i Haninge. Vi hjälper er redan från början med idéer och kostnadsförslag.

Vi hjälper dig med helhetslösningar för ditt hem och badrum. Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Tveka inte att hör av dig till oss på Petra Bygg . Vi går igenom dina idéer och tankar och kan hjälpa er under hela processen. Glöm inte att du även kan utnyttja ROT-avdrag genom oss.

Vi hjälper dig om du har funderingar kring detta och finns tillgängliga under hela processen. Vi vill att våra kunder känna sig trygga med våra arbeten och lämnar därför garanti på alla arbeten inklusive badrumsrenovering.

Kontakta oss för offertförfrågan om badrumsrenovering i Haninge redan idag.

Offertförfrågan

Namn

E-post

Telefon

Meddelande