Badrumsrenovering Stockholm
På Petra Bygg är vi specialister på badrumsrenovering. Vi utför badrumsrenovering åt privatpersoner i Stockholm och utför alltid arbeten med högsta kvalitet. Kvalitet och kundnöjdhet är två saker som är viktiga för oss. Därför ser vi till att hålla oss ständigt uppdaterade om nya material, tekniker och färger som finns ute på marknaden.

Behörighet för våtrum och ett mycket gott samarbete med underleverantörer inom el och VVS gör att vi kan erbjuda våra kunder i Stockholm badrumsrenovering till bra priser. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med våra arbeten och lämnar därför garanti på alla arbeten inklusive badrumsrenovering.

Är det dags för en badrumsrenovering?

Vi utför badrumsrenovering för privatpersoner i Stockholm. Hos Petra Bygg får du alltid en kostnadsfri offert. Badrummet är ett av de rum som folk värderar högst när de ska köpa nytt, det är viktigt med ett trivsamt badrum helt enkelt. Vi utför badrumsrenovering helt efter Er smak och tycke. Kontakta gärna oss om ni funderar på badrumsrenovering i Stockholm. Vi hjälper er redan från början med idéer och kostnadsförslag.

Vi arbetar med badrumsrenovering i följande områden:

Hur ser ditt drömbadrum ut?

Fantasin sätter inga gränser. Vi lyssnar på vad ni har för mål och vision för ert hem och badrum. Vi erbjuder även kostnadsfria hembesök för att få en bättre bild av vilka förutsättningar ni har och vad ni vill uppnå med en badrumsrenovering. Våra kostnadsofferter innehåller alltid fasta priser och tidsplaner som gör att ni som kund kan känna er trygga med vetskapen om att ni vet vad ni får när ni anlitar Petra Bygg för badrumsrenovering i Stockholm.

Har du ett drömprojekt som du vill förverkliga? Tveka inte att höra av dig till oss . Vi går igenom dina idéer och tankar, steg för steg, och kan hjälpa er under hela processen. Glöm inte att du kan även utnyttja ROT-avdrag genom oss. Vi hjälper dig om du har funderingar kring detta. Kontakta oss för offertförfrågan om badrumsrenovering i Stockholm redan idag.

Välkomna till Petra Bygg.

Offertförfrågan

Namn

E-post

Telefon

Meddelande